OMBYGNINGER
Går du i tanker om ombygning/tilbygning af din nuvrende bolig, er vores erfaring at det ofte kan vre en god ide at få flere ideer gennemgået fr man tager den endelige beslutning, derfor har vi nu valgt at give vores kunder en mulighed for at låne vores arkitekt.

Fremgangsmåden er at i kontakter os, og vi kommer og tager en snak omkring jeres ideer, og viser det sig at vores snak ender ud med at det vil vre en god ide at vores Arkitekt kommer med alternative forslag aftales et evt. mde hvor i kan drfte  ideerne nrmere.

Når det endelige projekt er godkendt af jer får i et samlet tilbud på ombygningen, med fast pris og tidsplan. 

Skulle de vise sig at i ikke nsker ombygningen udfrt i praksis, har det kun kostet jer tiden i har brugt i samarbejde med vores arkitekt, idet dette tilbud er omfattet af  "byg eller det er gratis"

Hvorfor dette tilbud ?

Da vi altid stter vores kunders tilfredshed hjst, ved at lave et professionelt stykke håndvrksarbejde, vil vi nu gå et stykke videre, således at vi nu også kan give din familie mulighed for at få designet din ombygning ved hjlp af en arkitekt, og dermed lgge grundlaget/fundamentet for den perfekte lsning, for alle parter. 

Se eksempel tegning

Vejen til bedre og billigere byggeri.