Tegn Dømmehuset

nyt hus med nyt byggeriGår du og overvejer at bygge nyt hus tilbyder vi nu igennem vores samarbejdspartner at vores kunder kan være med fra første streg. Dvs. vi tegner netop dit drømmehus udfra dine streger/tanker - det eneste du behøver at have med er masser af ideer/inspiration.Generelt mener vi at kommende nybyggere bruger alt for lidt tid på at designe deres eget hus, specielt når man tager i betragtning det er vores livs største investering.

Så vil du være med til udvikling af fremtidens boliger, vil vi gerne have dig med.

I er naturligvis ikke forpligtiget på nogen måder, når vi har fået det endelig hus tegnet, som i siger ok til. Udarbejder vi tilbud på byggeriet. Siger i nej til at få huset bygget - siger vi tak for Jeres inspiration, og håber vi på et senere tidspunkt kan få lov til at bygge Jeres  drømmehus

Opbygning af dit drømmehus er helt sikkert en spændende tid. Det er dog også en kæmpe udfordring, især med de høje udgifter til byggematerialer og arbejdskraft disse dage. Ikke overraskende, ønsker alle at spare og ikke bruge mere end højst nødvendigt når man skal bygge sit drømmehus. Hvis du tror kun der er eksperter, der ved hvordan man kan spare anlægsomkostninger, så tro om igen. Med disse hemmeligheder, kan enhver boligejer spare store når de bygger et hus.

Hvis du planlægger at købe en stor grund, kan det måske være fordelagtigt, at vælge et stykke, andre finder uhensigtsmæssig. Du købe et stykke jord beliggende på en bakkeskråning eller ude i landskabet. Hvis du går med denne type af jord og ændre landskabet til dine behov, kan omkostningerne komme ud billigere end at købe et "ideel" stykke jord.

Sørg for at kigge rundt først, inden det besluttes at kontakte en entreprenør. Få to eller flere tilbud fra andre entreprenører for at familie flytter ind i nybygget hussammenligne ikke kun priserne, men selve planen. Gå over projektet med entreprenøren linje for linje for at være sikker på, at alle omkostninger holdes så lave som muligt.

Du kan købe dine egne materialer som dørhåndtag, lamper, skorstene eller pejse (fra eks Schiedel Danmark), skabe og andre elementer. Man kan i mange tilfælde får det billigere selv, sammenlignet med, at få det gennem din entreprenør. Du skal dog bare gøre din entreprenør opmærksom på dette inden projektet starter, at du ønsker at gøre dette på egen hånd.


RING OG HØR NÆRMERE

eller gå til Skorstens Huse