Hvem er vi

Hvetbo-huse er et tømrer/snedker firma der har over 25 års erfaring. Jeg udføre alle former for arbejde, lige fra de mindste reparationer til store byggerier i total entrepriser.

Jeg lægger vægt på mine kunders tilfredshed, som jeg anser som vores bedste reklame. Derfor er den vigtigste opgave at udføre et kvalitetsarbejde, så vores kunder vender tilbage når der skal bygges, og anbefaler mit firma til nye kunder.

Jeg startede firmaet for over 25år siden og har derfor meget stor erfaring i alle former for byggerier, og jeg sammen med mine trofaste ansatte, kender og udføre kravende til kundernes forventning til det  kvalitetsarbejde som firmaet er kendt for.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk