Udskift dit oliefyr nu og spar penge!

Hvis du stadig benytter olie og oliefyr til at opvarme dit hus, så er tiden inde til at få det udskiftet med en langt mere miljøvenligt opvarmningsform.

Kombinationen af følgende faktorer gør det meget attraktivt at skifte til en anden varmekilde nu.

  • Den grønne omstilling i samfundet gør i den kommende tid opvarmning med olie endnu dyrere.
  • Alle oliefyr skal være udskiftet senest i 2030.
  • Der findes en række forskellige tilskudsordninger, du kan benytte dig af
  • Dagens alternativer til opvarmning med olie er både mere miljøvenlige og billigere

De bedste alternativer til oliefyr er fjernvarme og varmepumper. Fjernvarme er dog ikke tilgængeligt alle steder og nogle steder kan fjernvarme være en meget dyr opvarmningskilde.

Varmepumper (især jordvarme og luft til vand varmepumper) er i dag meget effektive og de bedste modeller er også meget pålidelige. Afhængig af dine præcise forhold og den løsning du vælger, kan der spares mellem 15%-60% på de løbende udgifter til opvarmning af dit hus!

Udskiftning af oliefyr med varmepumpe

Vil du skifte til en varmepumpe løsning skal du vælge mellem selv at købe et anlæg eller tegne et abonnement på et varmeanlæg (kaldet nærvarme).

Ved køb af dit eget anlæg er udgiften er typisk kr. 100.000-150.000, men den løbende besparelse på varmeregningen kan være meget stor og der er mulighed for at få tilskud i størrelsesordenen kr. 20.000-40.000. Du skal dog huske at med dit eget anlæg skal du selv betale for løbende service og eventuelle reparationer i anlæggets levetid.

Vælger du nærvarme, leveres anlægget af en leverandør, som også tager sig af al service og vedligeholdelse. Her betaler du et mindre tilslutningsgebyr (som der også er tilskud til), et fast månedligt abonnement og en afgift per KW brugt varme.

Suntherm Varme tilbyder en af de mest innovation nærvarme løsninger på markedet i dag og i forhold til brug af oliefyr, kan du typisk spare 15-20% på dine løbende udgifter til opvarmning af din bolig. Læs meget mere om det på denne side: https://www.suntherm.dk/